Over ons

BinQ is een jong en dynamisch bedrijf dat al een aantal jaren meedraait in de kerstpakkettenbranche. BinQ heeft een groot assortiment kerstpakketten, kerstgeschenken en eindejaarsgeschenken. Begin 2011 is er ook een parfumerie shop gelanceerd die onder de vlag van BinQ opereert. Sinds kort is BinQ gestart met de verkoop van wijnpakketten en wijncadeaus op de website www.wijnpakketcadeau.nl.

Door de jaren heen heeft BinQ zich steeds meer verdiept in de geschenken markt. In de loop der jaren heeft BinQ een groot netwerk opgebouwd met een groot aantal gerenommeerde leveranciers en organisaties in de geschenken branche.
Ons team van inkopers, marketeers en accountmanagers is dagelijks bezig om het assortiment zo up to date mogelijk te houden. Het assortiment zal dan ook regelmatig worden aangepast om aan de laatste trends te kunnen voldoen.

Het Unique Selling Point van Wijnpakketgeschenk is het aanvieden van wijnpakketten en wijngeschenken die voldoen aan hoogwaardige  kwaliteit tegen een perfecte prijs. Onze medewerkers zorgen voor een correcte afhandeling van uw bestelling wijnpakketten en wijnkado's.

 

Wijnpakketten 2011

Onze medewerkers werken dagelijks aan het up to date houden van ons assortiment wijnpakketten en wijngeschenken. Op deze manier vindt u als klant altijd de nieuwste trends uit de wijnbranche. Wij hebben een groot assortiment wijngeschenken en wijncadeaus in verschillende prijsklassen en vormen. Of het nu gaat om een heerlijk flesje huiswijn of om een luxe Spaanse wijn met bijbehorende accessoires. Onze webshop is 24/7 bereikbaar waardoor u altijd de gelegen heeft om een bestelling te plaatsen wanneer het u uitkomt.
Bent u voornemens om een grote order te plaatsen dan kunt u vrijblijven contact met ons opnemen. Een van onze medewerkers zal dan een passende offerte voor u maken.

Wij hopen dat u nu een duidelijk beeld heeft van de activiteiten van BinQ, als u nog vragen heeft kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Gratis bezorging en korting?

Neem contact op voor gratis bezorging en extra korting bij grotere afnames

Bestelbus