Terug naar overzicht

Geschenk

 

Wijn is een heel bekend geschenk en wordt vaak weggegeven op bruiloften, aan zakenrelaties en bij verjaardagen. Als u een wijnfles online bestelt, krijgt u er veelal een wijnkist bij. Deze zit daar omheen omdat de kist de fles wijn beschermt tegen stoten. Bovendien is de wijnfles ook gemakkelijker te vervoeren door Nederland met een wijnkist en kunt u de wijn opbergen en ordenen.

Er zijn wijnkisten voor maar één fles wijn maar er zijn ook kisten waar u bijvoorbeeld twaalf flessen wijn in kwijt kunt. Zo kunt u nog meer flessen wijn vervoeren zonder dat ze beschadigen. Deze wijnkisten zijn vaak al bedrukt met de wijn die zich in de kist bevindt. Dit is handig omdat u dan niet de wijnkist hoef te openen om te bekijken welke wijn u eigenlijk cadeau gaat doen.

Aan het etiket op de wijnkist ziet u niet alleen welk soort wijn het is, maar u ziet ook de afkomst van de wijn en de producten die in de wijn verwerkt zijn.
Bekijkt u ons brede assortiment vol met wijnen uit de hele wereld, waaronder Frankrijk, Italië, Spanje en uit eigen land geproduceerde wijn. Al deze wijnen zullen worden geleverd met een prachtige wijnkist!

Gratis bezorging en korting?

Neem contact op voor gratis bezorging en extra korting bij grotere afnames

Bestelbus