Terug naar overzicht

Relatiegeschenk

 

Een fles wijn is een perfecte manier om te laten merken aan uw klanten dat de relatie goed zit tussen jullie. Wijn is het meest bestelde relatiegeschenk dat aan klanten wordt weggegeven als relatiegeschenk. Wij bieden daarom in ons assortiment verschillende relatiegeschenken aan in de vorm van wijn. U kunt de wijn flessen bestellen zonder kist, maar ook met kist. Wijn in een kist komt vaak professioneler over en zo blijft de fles wijn ook beschermd tegen stoten en is uw fles wijn ook gemakkelijk te vervoeren.

Een assortiment vol met wijn flessen vindt u hier. Dit relatiegeschenk is zeer populair en wordt vaak weggegeven als blijk van vertrouwen en waardering voor de klant. Mocht u nog iemand willen bedanken voor de diensten die hij aan u geleverd heeft, dan is dit uw kans. Ons assortiment biedt u verschillende soorten wijn, van droge witte wijn tot heerlijke rode wijn. Ons assortiment heeft het allemaal!   

Neemt u een kijkje in onze webwinkel vol met heerlijke wijnflessen!
U heeft daarnaast nog de keuze om de fles wijn mooi op te bergen in een houten kistje. Dit relatiegeschenk wordt bij u aan huis afgeleverd zodat u het snel aan uw klant kunt geven als blijk van waardering en vertrouwen!

Gratis bezorging en korting?

Neem contact op voor gratis bezorging en extra korting bij grotere afnames

Bestelbus