Terug naar overzicht

Perfecte cadeau

 

Heeft u iets te vieren of wilt u gewoon uw relaties onderhouden, dan kan een geschenk niet wegblijven. Vraagt u zich ook altijd af wat u iemand moet geven of cadeau zal doen? Zoek niet langer verder, een wijngeschenk is namelijk het perfecte cadeau. Met een wijn geschenk zal u altijd hartelijk ontvangen worden op welk soort feestje dan ook. Door een wijngeschenk zullen uw relaties zich gewaardeerd voelen, wat de relatie tussen hen en u altijd ten goede komt!

 

Met de wijngeschenken in onze online wijnwinkel, heeft u gegarandeerd een mooi en origineel cadeau. Wij bieden u een mooi assortiment wijn geschenken, denk hierbij aan wijnpakketten of wijnflessen verpakt in een mooie wijnkist. Door deze verpakking krijgt het wijncadeau een extra mooie uitstraling, waardoor het een echt origineel wijn geschenk wordt.   

Onze wijngeschenken zijn ook ideaal om op het einde van het jaar als kerstpakket te gebruiken. U heeft op onze site keuze uit veel verschillende kerstgeschenken: zowel laag, midden als hoog segment. Door deze grote variatie kunt u voor al uw relaties en werknemers een geschikt wijngeschenk vinden.

U kunt ook verschillende soorten wijn geschenken bestellen, waardoor uw belangrijkste relaties en het management een ander wijngeschenk kunnen krijgen dan de rest. Neem dus gerust een kijkje in de webwinkel op onze site, u vindt vast een mooi wijn geschenk! 

Gratis bezorging en korting?

Neem contact op voor gratis bezorging en extra korting bij grotere afnames

Bestelbus