Terug naar overzicht

Groot assortiment

 

Wijnpakketten zijn klassieke cadeaus die u cadeau doet op verjaardagen, weggeeft aan zakenrelaties of die u geeft omdat er een speciale gelegenheid is. Het voordeel aan hele wijnpakketten is dat u er langer van kunt genieten. U komt niet maar met één flesje wijn aan maar gelijk met een heel pakket vol heerlijke wijnen! Deze wijnpakketten stellen wij met zorg samen en bezorgen wij kant en klaar aan uw huis.

U kunt ook zelf kiezen uit ons assortiment vol met heerlijke wijnen. Mocht u van droge witte wijn houden of van rode wijn, dan zit u hier goed. Wij verkopen wijnpakketten met wijnen die over de hele wereld zijn geproduceerd. Zo vindt u in ons assortiment wijnen uit Frankrijk, Italië, Spanje maar ook wijnen buiten Europa, uit landen als Argentinië of Chili.

Al onze wijnen zijn op een andere en speciale manier geproduceerd en zo maakt het iedere wijn weer anders van smaak. De keus in wijn is zeer breed. Zo kunt u kiezen voor een zeer luxe wijnpakket met alles erop en eraan: een perfect cadeau is voor een verjaardag of zakenrelatie! Bekijkt u snel ons assortiment vol met heerlijke wijnpakketten en maak uw keuze hier uit!

Gratis bezorging en korting?

Neem contact op voor gratis bezorging en extra korting bij grotere afnames

Bestelbus